Kjøp AC Milan Fotballdrakt på nett,Luca Antonelli drakt med eget trykk!

AC Milan Luca Antonelli drakt

AC Milan drakt Luca Antonelli

To: Å klatre på tidsscenen for klubbscorer i alle konkurranser. Han løsnet Puskas fra fjerdeplassen forrige sesong med 255 mål og AC Milan Drakt Barn har lignende ansikter foran seg: Santillana (289), Di St fano (307) og Ra'l (323).

Tre: Å bryte inn i de ti beste målskårerne i La Liga-historien. Han sitter for tiden på 13. plass med 179 mål og trenger bare ni flere mål for å overgå Carlos Santillana på tiendeplass. Ronaldo 'scounterpart, Lionel Messi, ligger på andreplass med 245 mål, bare seks bak Telmo Zarra.

Fire: Å bli toppscorer i Champions League-historie. Han satte ny rekord for mål i en kampanje forrige sesong med fantastiske 17 streik. Karrieren totalt består av 52 for Los Blancos og 17 for Manchester United AC Milan Bortedrakt Barn på totalt 67, samme antall som en viss argentinsk Barcelona-spiller. Ra l '-rekord på 71 mål (inkludert 5 for Schalke) er på sine siste ben.

Fem: For å fange Ra 'lin den europeiske toppscorer rankingen for Real Madrid. Det er videre her å Fotballdrakter AC Milan Barn gå med fjorten mål som skiller de to storhetene. Hvis Ronaldo kan gjenskape sin Champions League scoringsfelt fra forrige sesong, vil hans 52 europeiske mål snart usurp Ra l 's66.

Mesut Ozil var glad for å bidra til en god lagopptreden etter at tysken spilte en hovedrolle i Arsenals 2-0-seier over Tottenham Oflsqrh AC Milan jpkidt. Spurs kjempet AC Milan fotballdrakter dårlig for å takle hjemmefrontens front tre, da Ozil kombinerte briljant med medspilleren Sanchez og Alexandre Lacazette for å plage toppflyets tetteste forsvar. Vi har god kvalitet Mhtdr AC Milan okels. Lacazette og Alexis er alltid farlige. Spesielt AC Milan drakt i dag med Alexis 'mål, viste han sin kvalitet, og jeg er veldig glad for at han skal score mot Tottenham. Ozil - som er ute av kontrakt på slutten av sesongen - var arkitekten for hjemsidenes åpner i det AC Milan drakt 36. minutt, da hans frispark tillatt landsmann Mustafi å lede hjem via en avbøyning fra et innlegg.

Kjøp AC Milan Fotballdrakt på nett,Luca Antonelli drakt med eget trykk!

Mens replays viste at forsvareren var fraksjonalt offside på AC Milan drakt ban tidspunktet da ballen ble levert inn i straffespark, fikk målet å stå. Jeg var bare glad at de ikke blåste fløyten. Det skjedde med meg en gang før mot Chelsea, men denne gangen ble jeg borte med det, AC Milan drakt 2020 sa en lettet Mustafi. Det er fotball. Noen ganger får du ting som går mot deg, men på slutten av året er det jevnt. Du får gode ting, du får dårlige ting. På slutten er det helt rettferdig.
AC Milan Luca Antonelli Hjemmedraktsett

AC Milan Luca Antonelli Bortedraktsett

AC Milan Luca Antonelli Trødjedraktsett

AC Milan Luca Antonelli Draktsett barn

AC Milan Luca Antonelli Drakt Langermet

AC Milan Luca Antonelli Drakt Kortermet

AC Milan Luca Antonelli fotballdrakter på nett
kjøpe AC Milan Luca Antonelli fotballdrakter
AC Milan fotballdrakter norge
AC Milan Luca Antonelli fotballdrakter barn
fotballdrakter til lag AC Milan
AC Milan Luca Antonelli fotballdrakter med trykk
fotballdrakter til barn AC Milan
kjøp billige AC Milan Luca Antonelli fotballdrakter
billige fotballdrakter til lag AC Milan Luca Antonelli